Machines droogijsstralen

Het Westland is rijk aan innovatieve kwekers en daarmee ook aan technologie en computergestuurde machines. Machines worden na verloop van tijd vies. Potgrond, olie, vernis, vet, lijm en schimmels zorgen voor het vastlopen van machines. En dat kan het productieproces flink verstoren.

Ons advies is daarom: wacht niet te lang met het reinigen van machines. Met het innovatieve droogijsstralen kan CLEAN. FRESH. YOU. ervoor zorgen dat de machine weer loopt als gesmeerd.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Droogijsstralen is de meest milieuvriendelijke techniek

  • Snel en effectief

  • Zacht voor alle soorten materiaal

Wilt u weten hoe CLEAN. FRESH. YOU. droogijsstralen inzet om machines te reinigen?
Bekijk dan het filmpje hieronder voor een impressie:

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Droogijs reinigingstechniek

Droogijs reiniging is een revolutionaire reinigingsmethode waarbij droogijs (in vaste vorm samengeperste CO2) als blaasmiddel wordt gebruikt. Omdat er geen gevaarlijke chemicaliën aan te pas komen, is deze techniek zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is droogijs reiniging effectief en tijdbesparend. In de video kunt u zien hoe het reinigen met droogijs in zijn werk gaat.

 

Droogijsstralen: toegankelijk en zacht

Het droogijsstralen, waarbij de techniek van droogijs reiniging wordt toegepast, is een zeer snelle manier van reinigen en daarom vaak goedkoper. Met verschillende nozzles en reinigingssnelheden kunnen zelfs de meest ontoegankelijke plekken effectief gereinigd worden. Daarnaast blijft er geen reinigingsmiddel achter op mechanische delen. De machine hoeft dus niet ge(de)monteerd te worden om goed te reinigen. Droogijsstralen is een volledig droog proces. Droogijs is CO2 en dit verdampt als het in aanraking komt met het oppervlak. Daardoor is dit de beste reinigingsmethode voor elektrische componenten en voor bepaalde materialen zoals nikkel, chroom en aluminium. Er komen geen schuurborstels, staalborstels, krabbers en spatels aan te pas.