Reinigen van terrassen

U heeft een mooi terras laten aanleggen in uw tuin of bij uw bedrijf, maar inmiddels is er niets meer te zien van die zorgvuldig uitgekozen tegels. Vieze, groene aanslag doet inbreuk op de uitstraling van uw terras. Welk soort terrastegels of welke vlekken u ook wilt verwijderen; Clean Fresh You helpt u graag!

Met onze mobiele hogedrukstoomreinigers komen wij bij u langs en laten een schitterend mooi terras achter. De milieuvriendelijke reinigingsmethode die wij hanteren, zorgt voor een schoon terras zonder schade aan te brengen aan uw tegels.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Stoomreiningstechniek geschikt voor alle soorten terrastegels

  • U geniet van een schoon terras en bent klaar voor de zomermaanden

  • Professioneel en vakkundig onderhoud aan uw terras zorgt voor langere levensduur

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Wij reinIGEN TERRAS ÉN VOEGEN

Het onstuimige weer in Nederland komt uw terras niet ten goede. Door vocht en vuil zal uw terras na verloop van tijd verkleuren. Onkruid, mos, gras, algen en ander vuil zorgen voor een smoezelig en onverzorgd uiterlijk. Clean Fresh You reinigt uw terrastegels grondig met een milde reinigingstechniek. Deze techniek kunnen we op alle materialen toepassen en laat geen schade achter. Voorbeelden van materialen die wij behandelen zijn beton, marmer, graniet, leisteen en keramiek. Voor het beste resultaat nemen wij de tegelvoegen ook mee tijdens ons bezoek. Zoals vanzelfsprekend vegen we nieuw zand tussen de voegen en laten we uw terras achter als nieuw.

 

Verleng de levensduur van uw terras

Niet of nauwelijks onderhouden bestrating en terras verslechtert de kwaliteit blijvend. Alg en mossen nestelen zich tot diep in de stenen en tegels en brengen daar schade aan. Behalve een mooi, schoon uiterlijk is regelmatig onderhoud aan uw terras en reiniging van de bestrating nodig voor een langere levensduur. Bij Clean Fresh You gebruiken we een stoomreinigingsmethode. Een combinatie van stoom, water en zuurstof zorgt voor het reinigen van uw terras. Door meer gebruik te maken van stoom in plaats van water is een lagere inslagkracht nodig en blijven de tegels in tact. Bovendien zorgen de hoge temperaturen voor het doden van organismen.