Reinigen van beton

Wilt u uw betonnen oprit, schuur of het terrein van uw bedrijf vakkundig laten reinigen? Clean Fresh You komt graag bij u langs om dit voor u uit handen te nemen. Zowel binnen als buiten reinigen wij beton en andere materialen.

In het Westland hebben veel bedrijven een grote schuur of bedrijfshal met betonnen bestrating. Vaak worden deze ruimtes blootgesteld aan vervuiling door potgrond, bloemen en gft. Na een tijdje is de vloer van de schuur niet representatief meer en bovendien kan het op sommige plekken glad worden als het nat is. Betonreiniging voorkomt gladheid en valpartijen. Bovendien geeft een schoonmaakbeurt weer een nette uitstraling.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Nette uitstraling van uw oprit, schuur of terrein

  • Geen gladheid en gevaarlijke situaties

  • Tijdig onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Wilt u een impressie krijgen van de dienst 'betonreiniging' van Clean Fresh You?
Bekijk dan het onderstaand filmpjes:

 

 

 

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Beton reinigen en impregneren

Door de onverwoestbaarheid is beton is een populair bouwmateriaal voor grond-, weg- en waterbouw. Voor bedrijfshallen, opritten en bedrijfspanden wordt vaak beton gebruikt en soms ook voor gevels. Ondanks de stevigheid van beton is het noodzakelijk dit goed te onderhouden voor een nóg langere levensduur. In veel gevallen wordt beton blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling. Het beton slaat daardoor groen of grijs uit. Bovendien is beton ook een geliefde ondergrond voor graffiti kunstenaars. Met de reinigingsmethode van Clean Fresh You kunnen we de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Indien gewenst, kunnen wij het beton aansluitend behandelen met impregneermiddel waarmee het beton vet-, vuil- en waterafstotend wordt.

 

Beton reinigen onder hoge druk

Bij Clean Fresh You maken we gebruik van een milieuvriendelijke stoomreinigingtechniek. Met een instelbare druk van 100 tot 400 bar wordt dit op de betonnen bestrating of muren gespoten. Op die manier maakt vuil geen enkele kans te blijven zitten. Bij deze techniek gebruiken we stoom waarmee we de meest hardnekkige vlekken kunnen reinigen. Stoom heeft minder inslagkracht dan water waardoor we grondig kunnen reinigen zonder schade achter te laten. Periodiek onderhoud aan betonnen bestrating zorgt bovendien voor een langere levensduur.

 

Beton stralen voor een ruwer oppervlak of grondige reiniging

Soms is niet (alleen) de wens om vuil te verwijderen van een betonnen oppervlakte, maar bijvoorbeeld om (ook) een oude coatinglaag, stucwerk of andere hardnekkige materialen te verwijderen zoals lijmresten. Voor dit soort werkzaamheden wordt vaak wat ‘grover’ geschut ingezet, namelijk het stralen van beton. Hiermee wordt niet alleen de betonlaag gereed gemaakt om eventueel opnieuw bewerkt te worden, bijvoorbeeld weer te voorzien van een nieuwe coating, maar beton stralen kan ook ingezet worden om een oppervlakte bewust op te ruwen. Bijvoorbeeld om een antisliplaag te creëren. Ook voor dit zogeheten beton stralen kunt u bij Clean Fresh You terecht!