Over ons

CLEAN. FRESH. YOU. is al veertig jaar een vertrouwd en professioneel schoonmaakbedrijf in Westland en omgeving. Professioneel schoonmaken betekent dat u écht kwaliteit mag verwachten en dat u elk moment van de dag contact met ons kunt opnemen. Wij maken graag een offerte op maat voor uw gewenste schoonmaakklus.

Voordelen:

  • Wij maken graag schoon en u houdt meer tijd over voor hobby’s

  • Geen addertjes onder het gras bij CLEAN. FRESH. YOU.

  • Breed aanbod dus altijd een passende oplossing voor uw schoonmaakklus

Binnen 24 uur een offerte.         Vraag een offerte aan

Eerlijk en transparant

Bij CLEAN. FRESH. YOU. vinden wij het belangrijk om eerlijk transparant te zijn en onze klanten mee te nemen in het schoonmaakproces. Zo weet u als klant precies welke schoonmaaktechniek wij toepassen en waarom dit de beste methode is. Ook bij het repareren, reinigen en impregneren van uw gevel laten wij alles netjes en schoon achter. Wij nemen alle materialen en het afval netjes mee.

 

Groot aanbod schoonmaakdiensten

Dankzij onze jarenlange ervaring is geen schoonmaakklus ons te gek. Staat op deze website niet hetgeen waar u naar op zoek bent? De kans is groot dat wij u tóch van dienst kunnen zijn. Schroom niet om contact met ons op te nemen om te bespreken of wij iets voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Vakkundig en professioneel

Schoonmaken zit in ons bloed. Bij CLEAN. FRESH. YOU. vinden we niks leuker dan u verblijden met spullen en materialen die weer als nieuw zijn. Omdat we voorloper zijn in ons vak, zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends op gebied van reiniging. Waar u wellicht opziet tegen de schoonmaakklus, staan wij te popelen om aan de slag te gaan. Tijdens het schoonmaken hebben wij oog voor de veiligheid en kwaliteit.

 

Enthousiaste schoonmakers

Schoonmaken is onze tweede natuur. We doen het graag. Met u en voor u. Onze enthousiaste schoonmakers staan graag voor u klaar.