Glasbewassing

Als u op zoek bent naar ervaren en professionele glazenwassers, bent u bij Clean Fresh You aan het juiste adres. Het reinigen van ramen en gevels zorgt voor een frisse en representatieve aanblik van uw huis, kantoor, bedrijfs- of winkelpand. Daarnaast voorkomt regelmatige glasbewassing schade op lange termijn.

De glazenwassers van Clean Fresh You zijn geschoold, ervaren en opgeleid om vakkundig en veilig ramen te wassen. Met de nieuwste reinigingstechnieken kunnen wij elk raam of glazen wand schoonmaken, vanaf de grond, maar ook vanuit een hoogwerker. Wilt u weten wat we voor u en uw ramen kunnen betekenen? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Geen vlekken, strepen en waas meer op de ramen

  • Vakkundige en goed opgeleide glazenwassers

  • Veertig jaar ervaring in glasbewassing

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Geld besparen

Regelmatig ramen zemen voorkomt schade op lange termijn. Niet alleen schade aan de ramen, maar ook aan de omliggende kozijnen. Vuil dat lang blijft zitten kan zorgen voor krassen op het glas. Bovendien zorgt onderhoud voor minder aanslag op de kozijnen en het schilderwerk. Vooral houten kozijnen hebben onderhoud nodig. De glazenwassers van Clean Fresh You wassen niet alleen de ramen, maar verwijderen ook het vuil van de omliggende kozijnen en het houtwerk.

 

Glasbewassing op hoogten en veiligheid

Al jaren wassen wij ramen van diverse woningen en kantoren. Bij glasbewassing hoort ook werken in de hoogte. Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel bij Clean Fresh You. Op hoogte werken brengt risico’s met zich mee. Om het risico tot het minimum te beperken, maken we bij Clean Fresh You uitsluitend gebruik van ladders, hoogwerkers en andere materialen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd en getraind in valbeveiliging.

 

Veertig jaar ervaring in ramen wassen

Schoonmaken is onze passie en daarom zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van reinigen en glazen wassen. Bij Clean Fresh You wassen we ramen met veilige, efficiënte, doelgerichte en milieuvriendelijke telewassystemen. Maar ook de ouderwetse manier wordt nog gebruikt. Welke methode we ook hanteren; als de glazenwassers van Clean Fresh You zijn langs geweest, kunt u er altijd vanuit gaan dat de glazen weer schoon en kraakhelder zijn. Met veertig jaar ervaring in glasbewassing, kunnen we wel zeggen dat we veel ramen hebben gewassen. Van zorginstellingen tot bibliotheken en van Verenigingen van Eigenaren tot bioscopen en bedrijfspanden.

 

Onze glazenwassers helpen u graag

Bent u op zoek naar betrouwbare en vakkundige glazenwassers in de regio Westland? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan. Heeft u eerst nog wat vragen? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met een schoonmaakplan op maat voor uw woning of bedrijf.