Reinigen van bestrating

Is het straatwerk van bijvoorbeeld uw tuin of terras toe aan een schoonmaakbeurt? Dan bent u bij Clean Fresh You aan het juiste adres. Met bepaalde regelmaat is het reinigen van straatwerk iets wat uw aandacht vraagt. In de wintermaanden blijft het straatwerk vaak vochtig en zeker op de plekken waar de zon weinig komt. Daar ontstaan algen en mos die ook nog eens glad, en daardoor gevaarlijk, kunnen zijn.

Voorkom valpartijen en laat uw straat vakkundig schoonmaken door Clean Fresh You zodat u in de zomermaanden kunt genieten van een schone tuin, oprit of terras. Periodiek uw bestrating reinigen heeft ook voordelen voor uw tuinmeubels, plantenbakken, garagedeur en gevel. Die krijgen vaak ook een groene aanslag door opspattend regenwater.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Een mooie, schone en frisse uitstraling van o.a. tuin, terras of oprit

  • Geen gladheid door algen en mos

  • Diverse ondergronden vakkundig gereinigd

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Bestrating reinigen met stoom

Voor het reinigen van bestrating gebruiken wij de milieuvriendelijke techniek van SteamPLUS in combinatie met WeedPLUS. Dit stelt ons in staat om zonder beschadigingen uw straatwerk en gevels te reinigen en te ontdoen van vuil, verf, hars, kauwgom, etc. Onder hoge druk wordt het water verhit tot een temperatuur van 150 graden. Met een bepaalde druk wordt een combinatie van stoom, water en zuurstof op het te reinigen oppervlak gespoten. Geuren worden bestreden en bacteriën gedood. In de video kunt u zien welk resultaat Clean Fresh. You kan bereiken op uw straatwerk.

 

De extra service van CLEAN. FRESH. YOU.

Het reinigen van uw straatwerk doen wij met passende werkdruk. Ook de ruimtes tussen de stenen, waar mos en onkruid de kans krijgen te groeien, spuiten we weg. Mossen, onkruid en algen worden daarmee tot aan de wortel verwijderd. De lege ruimtes vullen wij uiteraard weer netjes op met nieuw inveegzand. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook een algendoder aanbrengen zodat uw tuin, terras of oprit langer vrij blijft van groene aanslag.