Gevel reiniging

Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd uw gevel te laten reinigen. Buitenmuren hebben veel te verduren met het onstuimige, Nederlandse weer. Het onderhouden en reinigen van uw gevel voorkomt problemen door vocht en vuil. Bovendien heeft uw gevel een langere levensduur wanneer u met bepaalde regelmaat onderhoud pleegt.

Heeft uw gevel een opfrisbeurt nodig? Geen enkel probleem voor Clean Fresh You ! De gevelreiniging doen wij met behulp van innovatieve hogedruk Powersteam stoomreinigers. Na het reinigen en impregneren zien de buitenmuren van uw huis of bedrijfspand er weer uit als nieuw! 

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • De levensduur van uw gevel wordt aanzienlijk verlengd

  • Vuil en vocht krijgen geen kans om schade aan te brengen

  • Nette en frisse uitstraling van huis of (kantoor)pand

Wilt u weten wat u bij gevelreiniging van Clean Fresh You kunt verwachten?
Wij geven u graag een impressie met onderstaand filmpje:

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Laat uw gevel reinigen en verleng de levensduur

Reinigen en onderhouden van uw gevel is van groot belang voor de levensduur. Het voorkomt ook schade aan uw binnenmuren. Mos, vuil en vocht gaat in het buitenmateriaal zitten en met vorst zet dit uit. Dit kan scheuren in het metselwerk veroorzaken en resulteren in vochtplekken op de gevel en zelfs op de binnenmuren. Wanneer Clean Fresh You uw gevels grondig heeft gereinigd, wilt u deze mooie, schone uitstraling natuurlijk graag zo lang mogelijk behouden. Daarom adviseren wij tevens de gevel te impregneren. Op die manier zijn uw buitenmuren langer bestand tegen vocht en vuil en dat komt de levensduur van uw gevels ten goede. Wanneer er reeds schade is aan uw muren, raden wij u aan deze schade eerst te repareren alvorens over te gaan op impregneren.

 

Gevel stoomreinigen

Met de milieuvriendelijke techniek van SteamPLUS is Clean Fresh You in staat om gevels van huizen en kantoorpanden zonder beschadigingen te reinigen en te ontdoen van vuil, verf, coatings, hars, graffiti, kauwgom, etc. Onder hoge druk verhitten we het water tot een temperatuur van 150 graden. Met regelbare werkdruk wordt een combinatie van stoom, water en zuurstof op de te reinigen gevel gespoten. Met deze techniek kunnen we alle materialen (steen, hout, beplating, trespa) behandelen. Geuren worden bestreden en bacteriën gedood. In de video kunt u zien welk resultaat Clean Fresh You kan bereiken met hogedruk Powersteam

 

Gevel laten reinigen door een specialist

Soms gaan mensen enthousiast zelf aan de slag gaan met het reinigen van hun gevel. Echter, niet alle reinigingsmiddelen zijn geschikt voor alle buitenmuren. Sommige materialen kunnen tegen een stootje, maar zachte stenen en stucwerk vragen om een mildere manier van schoonmaken. Wij raden dan ook aan om een specialist naar uw gevel te laten kijken. Bij Clean Fresh You kunnen we ook meteen controleren of uw buitenmuren, behalve reinigen, nog meer onderhoud nodig hebben. Deze investering in uw gevel is het waard voor een mooie uitstraling en langere levensduur van uw huis of bedrijfspand.

 

Kosten van gevel reinigen

Geen huis of gebouw is hetzelfde. De kosten voor het laten reinigen van uw gevel zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dit heeft o.a. te maken met de staat van vervuiling, de ondergrond (dus voor welke werkwijze er gekozen moet worden) en eventuele aanvullende (reparatie)werkzaamheden. Uiteraard wilt u wel van tevoren weten welke kosten u kunt verwachten. Wij geven u daarom graag een eerlijke prijsindicatie. Met een offerte voor gevelreiniging op maat, doen wij precies dat. Schroom dus niet om bij Clean. Fresh. You. een offerte aan te vragen!

 

Gevelreiniging in Westland en omgeving

Woont of werkt u in omgeving Westland en overweegt u om de buitenmuren te laten reinigen? Clean Fresh You is als specialist actief in omgeving Westland, maar ook daarbuiten. Spreken wij u snel?