Gevel impregneren

Het impregneren van uw gevel zorgt voor bescherming en een langere levensduur. Bij gevelreiniging adviseren wij daarom vaak om de buitenmuur aanvullend ook te laten impregneren. Impregneren is het aanbrengen van een extra beschermlaag die ervoor zorgt dat de gevel waterafstotend en vuilwerend is. Dit is ook bekend als 'hydrofoberen'.

Bij Clean Fresh You impregneren wij de gevel met een milieuvriendelijk impregneermiddel zodat de gevel groen aanslag beschermend, waterafstotend en schimmelwerend wordt. Door het impregneermiddel raakt de gevel 'verzadigd', waardoor water en vuil niet meer door de buitenmuren kunnen dringen. Dit vermindert de kans op vochtplekken en zo blijven uw buitenmuren langer bestand tegen vocht en vuil.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Het voorkomt vochtproblemen op buiten- en binnenmuren

  • De gevel is bestand tegen water, vuil, olie en vet

  • Na impregneren is minder onderhoud aan de gevel nodig

Wilt u weten wat u bij gevel impregneren van Clean Fresh You kunt verwachten?
Wij geven u graag een impressie met onderstaand filmpje:

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Gevels impregneren voorkomt problemen door vocht en vuil

Heftige weersomstandigheden zijn niet bevorderlijk voor uw gevel. Wanneer uw buitenmuren niet geïmpregneerd zijn, bieden ze geen bescherming tegen vocht en vuil. Algen, schimmels en mos krijgen de kans zich in de muren te nestelen. Wanneer de winter zich aankondigt en de temperaturen rond het vriespunt komen, zetten algen en schimmels zich uit. Hierdoor kunnen scheuren in de muren ontstaan. In beginsel lijkt dit onschuldig, maar het kan grote vochtproblemen veroorzaken die zelfs leiden tot vochtplekken en lekkage op de binnenmuren. Voorkom deze ellende door uw gevels tijdig te impregneren.

 

Eerst gevel reinigen, dan impregneren

Wanneer u besluit uw gevels te impregneren, is het belangrijk de gevels eerst grondig te laten reinigen en waar nodig te laten repareren . Wanneer u zou impregneren terwijl het vuil reeds in uw gevel zit, bestaat de kans dat het ‘opgesloten’ zit tussen het oppervlak en het impregneermiddel. Dan kunnen alsnog vochtplekken op uw binnenmuren ontstaan.

 

Laat uw gevel impregneren door een specialist

Wilt u de gevel van uw huis of bedrijfspand laten impregneren? Dan raden wij u aan hiervoor een specialist in de arm te nemen. Het reinigen en impregneren van gevels en buitenmuren is een specialistisch vak. Met de juiste middelen en materialen zorgt Clean Fresh You ervoor dat het goed en grondig gebeurt. Zo heeft u uiteindelijk minder vaak gevelonderhoud nodig. De spullen die wij gebruiken voor het impregneren zijn milieuvriendelijk. Met de juiste luchtvochtigheid krijgt het impregneermiddel een waterafstotende en weerbestendige structuur. Nadat het middel is opgedroogd zijn uw muren meteen olie-, vet-, vuil- en waterafstotend.

 

Voor regio Westland en daarbuiten

Als reinigingsbedrijf zijn wij gevestigd in Naaldwijk, waardoor heel Westland uiteraard onder ons werkgebied valt. Echter, ook voor daarbuiten kunt u gerust een offerte aanvragen voor het laten impregneren van uw gevel. Dus zoekt u een specialist in regio Westland of voor een andere locatie binnen Zuid-Holland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Zonder verdere verplichtingen zullen wij u dan een offerte op maat aanbieden.