Reinigen van beplating

Gevelbeplating komt veel voor bij bedrijfspanden, zoals loodsen en magazijnen. Deze beplating wordt aan weersomstandigheden en uitlaatgassen blootgesteld en kan daarom op den duur een vieze aanslag krijgen. Dit is geen fraai gezicht en bovendien kan de beplating worden aangetast als het niet periodiek grondig gereinigd wordt.

Ons advies is dan ook om met zekere regelmaat de (damwand) beplating van uw bedrijfspand te laten reinigen. De specialisten van Clean Fresh You staan graag voor u klaar met hun expertise op het gebied van hogedruk stoomreiniging.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Frisse, nette uitstraling van uw bedrijfspand

  • Reiniging zorgt voor het doden van bacteriën en schimmels

  • Alle materialen beplatingen weer zo goed als nieuw

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Laat beplating reinigen door een specialist

Of het nu gaat om sandwichpanelen, trespa, eternit, hout of keralit: de specialisten van Clean Fresh You weten hoe zij het materiaal weer brandschoon krijgen. Bij het bepalen van de juiste reinigingstechniek wordt altijd rekening gehouden met de gevoeligheid van het materiaal. Wanneer onze vakmensen de beplating reinigen, kunt u er vanuit gaan dat de technische eigenschappen behouden blijven. De beplating wordt netjes en zonder beschadigingen gereinigd.

 

Een paar stappen verwijderd van schone beplating

Is uw gevelbeplating toe aan een goede reinigingsbeurt? Schroom niet en vraag meteen een offerte aan. Heeft u nog vragen en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, dan kunt u ons altijd bereiken. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Bij een offerte aanvraag maken we met u een afspraak. Tijdens deze afspraak inspecteren we het te reinigen materiaal en stellen we vast met welke techniek dit het beste behandeld kan worden. Vervolgens geven wij u een helder beeld van de nodige werkzaamheden en de kosten.