Reinigen van boeidelen

U kent het wel: u komt aanrijden bij uw huis en steeds ziet u die vieze groen/grijze aanslag op de boeidelen van uw huis. Of het nu gaat om dakgoten, daklijsten, trespa platen, zijpanelen van de dakkapel of om werken op flinke hoogten: Clean Fresh You maakt het voor u schoon en geeft uw huis of bedrijfspand weer een fris uiterlijk.

Wanneer u te lang wacht met schoonmaken, kan algengroei of schimmel leiden tot blijvende schade op zowel de boeidelen als op de beglazing. Laat boeidelen daarom regelmatig reinigen zodat u er langer plezier van heeft.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Geeft regen, vuil, mos, algen en schimmels geen kans

  • Clean Fresh You werkt op alle hoogten

  • U houdt tijd over voor andere hobby’s

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Boeidelen vragen om regelmatig onderhoud

Geef vocht, vuil, algen en schimmels geen kans om blijvende schade aan te richten aan uw woning of kantoorpand. Schoonmaken van boeidelen kan een vieze klus zijn waar u misschien tegenop ziet. In dat geval raden wij u aan om het reinigen over te laten aan de professionele schoonmakers van Clean Fresh You Zij beschikken over de juiste materialen en ervaring waardoor de klus in een mum van tijd is geklaard. Bovendien kunnen zij, naast boeidelen, ook de gevel van uw huis reinigen, impregneren en eventueel renoveren . Dit zorgt ervoor dat de aanslag geen verdere schade kan aanrichten aan uw beglazing en buitenmuren. Ook voorkomt het lekkage.

 

Mooie, frisse en nette uitstraling van uw woning of bedrijfspand

De frequentie waarmee u de boeidelen van uw huis of bedrijfspand reinigt, bepaalt u uiteraard zelf. Wij van Clean Fresh You kunnen u alleen adviseren om dit met bepaalde regelmaat bij te houden om schimmels en vocht buiten de deur te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de gevel, bestrating en beglazing rondom uw huis of pand. Een huis vergt het nodige onderhoud en u heeft vaak niet alle tijd om alles op te pakken. Clean Fresh you helpt u graag bij de schoonmaakklussen die voor u tijdrovend zijn. Daarbij kunt u denken aan gevelreiniging, reiniging van bestrating en terrassen, glazen wassen, tapijtreiniging, etc.