Gevel renovatie

Denkt u aan het renoveren van uw gevel? Dan bent u bij Clean Fresh You aan het juiste adres. Gevels worden het hele jaar blootgesteld aan de weersomstandigheden. Hierdoor kunnen de buitenmuren, en vooral de voegen, erg slijten. Veroudering en slijtage van het metselwerk is de grondslag voor vochtproblemen en zelfs lekkage op de binnenmuren.

Goede en vakkundige gevel renovatie is na verloop van tijd nodig om het huis of pand mooi en schadevrij te houden. Goed onderhoud aan uw gevel voorkomt veel ellende, zoals lekkage. Bovendien geeft een verzorgde gevel een mooie uitstraling.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Bespaar kosten ten gevolge van lekkage

  • Kwalitatief hoogwaardig en vakkundig metselwerk

  • Gevel is weer bestand tegen schade door vocht en vuil

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Onderhoud de gevel tijdig

Gevelonderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw woning, maar wordt helaas nog vaak onderschat. De belangrijkste functie van buitenmuren en voegwerk is ervoor te zorgen dat vocht en kou buiten blijven. Gevels hebben veel te verduren met de weersomstandigheden die wij in Nederland kennen. Regen en storm zorgen voor vuil en vocht op uw buitenmuren. Dit kan er na verloop van tijd vies uitzien, maar nog erger: het kan zorgen voor scheuren in het metselwerk, slijtage van de voegen en zelfs verzakking. Goed onderhouden buitenmuren voorkomen lekkage en andere narigheid ten gevolge van slijtage. Het reinigen, impregneren en opknappen van uw gevel is dus altijd een goed idee en kan uiteindelijk veel kosten besparen.

 

Gevel reparatie: oude voegen vervangen

Wanneer u er tijdig bij bent, volstaat het onderhoud van uw gevel met reinigen en impregneren. Afhankelijk van de kwaliteit van het metselwerk, zijn buitenmuren na ongeveer 25 tot 30 jaar toe aan een goede onderhoudsbeurt. Maar als het voegwerk echter al scheuren vertoont of afbrokkelt, is het van groot belang dat u de gevel op deze plekken laat repareren. Medewerkers van Clean Fresh You komen langs om de voegen eruit te slijpen of te hakken en het metselwerk te vervangen door kwalitatief hoogwaardige en nette voegen. Voor het beste resultaat zullen wij u altijd adviseren om na de gevelrenovatie uw gevel impregneren zodat vocht en vuil buitenshuis worden gehouden. En om de mooie, strakke en schone uitstraling te behouden.

 

Vakkundig en netjes

Het uitslijpen en -hakken van de voegen zal zorgvuldig gedaan worden om schade aan de stenen of tegels te voorkomen. Ook hebben wij tijdens de werkzaamheden oog voor de omgeving van uw woning of bedrijfspand. Na het repareren, renoveren, reinigen en impregneren van uw gevel laten wij alles uiteraard netjes en schoon achter. U zult geen vuil of spetters vinden op uw muren, schuttingen en ramen. Wij nemen alle materialen en het afval netjes mee.

 

Wat zijn de kosten voor het laten repareren van uw gevel?

Vanzelfsprekend wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een gevel reparatie. Het is helaas niet mogelijk om hier een vast bedrag voor te noemen. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de huidige staat van de voegen en of het om een deel van de gevel gaat of om de gehele gevel. Ook maakt het natuurlijk een verschil of het alleen om een reparatie gaat of dat u de gevel aansluitend ook wilt laten impregneren. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u, zodat alles voor u helder in kaart is gebracht.

 

Gevel reparatie in omgeving Westland

Zoekt u naar een specialist in gevel reparatie in regio Westland? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Ook als u buiten Westland woont, is dat voor ons geen enkel probleem! Vraag het ons gerust.