Industrieel reinigen

Bij Clean Fresh You gaan we geen enkele reinigingsuitdaging uit de weg. Van kleine tot grote reinigingsklussen en van ontvetten tot industrieel reinigen van een productieproces. Wij doen het graag voor u! Dankzij onze milieubewuste hoge en lagedruk stoomreinigers en het kunnen droogijsstralen van machines, maken vet en vuil geen enkele kans.

Heeft u een lastige industriële reinigingsklus? Neem contact op en onze ervaren specialistische reinigers nemen de tijd om de situatie te bekijken en een passende industriële reiniging aan te bieden. Wij werken transparant, efficiënt en doelgericht met een Westlandse mentaliteit.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Inhuren van specialisten bespaart kostbare tijd

  • Werkomgeving en machines weer zo goed als nieuw

  • De laatste ontwikkelingen en trends op schoonmaakgebied

  • Audit proef
  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Teeltgoten reinigen

Bij industrieel reinigen in het Westland, komt logischerwijs een groot deel van de aanvragen uit de glastuinbouw. De regio beschikt over ongeveer 2300 hectare kasoppervlakte, wat omgerekend heel wat kilometers aan teeltgoten beslaat. Met de revolutionaire hogedruk PowerSteam reinigingsmethode worden deze teeltgoten grondig, maar ook met gepaste zorg d.m.v. stoom gereinigd. De stoom wordt verhit tot 150°C waarmee de teeltgoten niet alleen zeer grondig worden schoongemaakt, maar bovendien ook zónder tussenkomst van chemicaliën worden gedesinfecteerd.

 

Daag ons uit met uw industriële reinigingsklus

Op het gebied van industrieel reinigen is Clean Fresh You uw partner. Er is geen enkele reinigingsklus waar wij van schrikken. Dockshelters, veilingterreinen, industrieterreinen of parkeergarages reinigen of schoon spuiten met onze stoom reinigingsapparaten? Olie verwijderen van asfalt of machines weer als nieuw reinigen? Wij klaren de klus voor u. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van reiniging. Waar u wellicht opziet tegen het reinigen van allerlei infrastructuren, wij worden er juist enthousiast van! Tijdens het schoonmaken hebben wij oog voor de veiligheid en kwaliteit.

Wilt u weten of wij uw reinigingsklus kunnen behandelen? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om dit te beoordelen.