Machines droogijsstralen

De techniek van droogijsstralen is uitermate geschikt voor het reinigen van machines. De machines hoeven namelijk niet uit elkaar gehaald te worden, de methode is zacht voor de mechanica én elektronica, ook de moeilijk bereikbare plekken worden schoongemaakt en er is geen droogtijd. De machines zijn na het droogijsstralen dus direct weer inzetbaar, waardoor er bij het reinigen snel tijdwinst wordt geboekt!

Doordat er bij het droogijs reinigen bovendien geen chemicaliën worden gebruikt en het zelfs bacteriedodend werkt, is deze techniek bijvoorbeeld ook erg interessant voor het reinigen van machines in de foodindustrie en ook voor de innovatieve kwekers in onze eigen regio (Westland).

Machines worden na verloop van tijd vies. Potgrond, olie, vernis, vet, lijm en schimmels zorgen voor het vastlopen van machines. En dat kan het productieproces flink verstoren. Ons advies is daarom: wacht niet te lang met het reinigen van machines. Met het innovatieve droogijsstralen zorgt Clean Fresh You ervoor dat de machine weer loopt als gesmeerd!

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Niet schadelijk voor elektronica & mechanica

  • Geen chemicaliën nodig

  • Moeilijke bereikbare plekken zijn geen probleem

  • Na reiniging is de machine direct inzetbaar

Wilt u weten hoe Clean Fresh You droogijsstralen inzet om machines te reinigen?
Bekijk dan het filmpje hieronder voor een impressie:

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Minder machine en productlijn uitval

Een machine met de uitstraling alsof hij nieuw is, is niet alleen erg mooi om te zien, maar het droogijs reinigen zorgt ook voor minder machine en productlijn uitval. Een groot deel van de storingen wordt namelijk veroorzaakt door vastlopende onderdelen waarbij vuil de boosdoener is. Door het periodiek droogijsstralen van de machines, kunnen veel wat dit soort storingen dus worden voorkomen. Productierestanten en/of overtollige olie- vet- en lijmresten worden hierdoor tijdig verwijderd voordat zij tot een probleem kunnen leiden.

 

Minimale hinder van het droogijs reinigen van uw machines

Uiteraard is het vervelend als een machine tijdelijk niet gebruikt kan worden. Toch zult u door deze techniek daar minimale hinder van hebben. De machines hoeven niet gedemonteerd (en weer gemonteerd) te worden en ook zijn zij door de droge reinigingsmethode direct na het reinigen weer inzetbaar. Om de oponthoud tot een minimum te beperken kijken wij samen met u wat het meest geschikte moment is om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Zacht voor uw machines en voor het milieu

Droogijsstralen is niet alleen zacht voor uw machines, maar ook voor het milieu. Bij deze reinigingsmethode wordt namelijk gebruikgemaakt van een natuurlijk product; ecologisch droogijs. Het enige residu dat overblijft, is de vervuiling dat op de grond valt. Dit kan vervolgens worden opgeveegd. Het droogijs zelf verdampt direct.

 

Meer informatie over het droogijsstralen van machines

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het droogijsstralen van uw machines? Wij geven graag antwoord op al uw vragen! Neem daarom gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0174 - 417 690. Voor een complete kostenindicatie, kunt u ook direct een offerte aanvragen.