Droogijsstralen

Droogijsstralen is een reinigingstechniek die snel aan populariteit wint. Met recht! Niet alleen omdat droogijs reinigen een milieuvriendelijke methode is, maar ook omdat het zeer breed is toe te passen. Door de zachte en droge aanpak is het zelfs in veel gevallen geschikter dan het inzetten van hogedrukreiniging.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van machines waarbij gepaste zorg nodig is om de elektronica en mechanica niet te beschadigen, maar waarbij je wel te maken hebt met grondige vervuiling zoals olieresten. Of voor het reinigen van teeltgoten en koelruimtes, vanwege de ontsmettende eigenschap van het droogijsstralen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Kortom, droogijsstralen is een zeer effectieve én snelle reinigingsmethode die geen schade of restmateriaal achterlaat. Dus, heeft u een schoonmaakklus die secuur en met zorg moet worden uitgevoerd? Laat gerust een bericht voor ons achter voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Milieuvriendelijke techniek

  • Geen reinigingsmiddelen nodig

  • Snel en effectief

  • Zacht voor alle soorten materiaal

  • Geen restafval

  • Bacteriedodend

Wilt u weten hoe CLEAN. FRESH. YOU. droogijsstralen toepast?
Bekijk dan het filmpje hieronder voor een impressie:

 

 

 

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Droogijs reinigingstechniek

Droogijs reiniging is een revolutionaire reinigingsmethode waarbij droogijs (in vaste vorm samengeperste CO2) als blaasmiddel wordt gebruikt. Omdat er geen gevaarlijke chemicaliën aan te pas komen, is deze techniek zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is droogijs reiniging effectief en tijdbesparend. In de video kunt u zien hoe het reinigen met droogijs in zijn werk gaat.

 

Droogijsstralen: toegankelijk en zacht

Het droogijsstralen, waarbij de techniek van droogijs reiniging wordt toegepast, is een zeer snelle manier van reinigen en daarom vaak goedkoper. Met verschillende nozzles en reinigingssnelheden kunnen zelfs de meest ontoegankelijke plekken effectief gereinigd worden. Daarnaast blijft er geen reinigingsmiddel achter op mechanische delen. De machine hoeft dus niet ge(de)monteerd te worden om goed te reinigen. Droogijsstralen is een volledig droog proces. Droogijs is CO2 en dit verdampt als het in aanraking komt met het oppervlak. Daardoor is dit de beste reinigingsmethode voor elektrische componenten en voor bepaalde materialen zoals nikkel, chroom en aluminium. Er komen geen schuurborstels, staalborstels, krabbers en spatels aan te pas.