Spinbehandeling

Spinnen zijn vaak geen gewenste huisdieren. Ze laten webresten en uitwerpselen achter die een bron van ergernis zijn voor de bewoners van een woning of de medewerkers van een bedrijf. Met name bij vrijstaande woningen en in een omgeving met veel water en verlichting, kan de overlast van spinnen groot zijn.

Maar omdat spinnen beschermde dieren zijn, mogen deze niet worden bestreden met gif. Voor overlast van spinnen kunt u het beste professionele hulp inschakelen. Clean Fresh You komt graag bij u langs om u van de overlast af te helpen.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Geen gif en daarmee vriendelijk voor mens, dier en milieu

  • Spinnen gaan een andere leefruimte zoeken

  • Met de vuilafstotende beschermlaag blijft uw pand schoon en representatief

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Mild voor mens, dier en milieu

Wij zien vaak dat mensen in eerste instantie zelf proberen de spinnen te bestrijden, maar zonder resultaat. Uiteindelijk schakelen zij onze professionele hulp in. De medewerkers van Clean Fresh You bestrijden de spinnen op milde wijze. De plekken waar de spinnen graag zitten, behandelen wij met een vuil afstotende, biologische beschermlaag. Hierdoor blijven de spinnenwebben niet meer hechten en dat is voor spinnen reden om een andere woonruimte te gaan zoeken. Het middel is veilig voor mensen, dieren en planten en daarmee de beste manier om spinnen op een natuurlijke manier te verjagen. We gaan alle looproutes en schuilplekjes van de spinnen na, zodat geen plek onbehandeld blijft.

 

Preventief behandelen

In nieuwbouwwijken zien wij vaak overlast van spinnen. De vogels zijn verjaagd door de bouw en daarom hebben spinnen alle ruimte zich massaal voort te planten. In nieuwbouwwijken kan de overlast van spinnen een aantal jaar aanhouden. Smetteloze muren, kozijnen en ramen van de nieuwe woningen raken bevuild door de webben, uitwerpselen en nesten van de spinnen. Om te voorkomen dat de spinnen uw huis uitzoeken als woonruimte, kunt u ook preventief uw huis laten behandelen door de professionals van Clean Fresh You. Met het middel waarmee wij behandelen, is uw pand ongeveer zes maanden beschermd.

 

Spinseizoen

In Nederland is de overlast van spinnen het grootst in april en mei, maar in het najaar maken zij nieuwe nesten. Om de spinnen effectief te verjagen, raden wij dan ook aan om uw woning of bedrijfspand twee keer per jaar te behandelen: voordat het spinseizoen aanbreekt in april/mei en in het najaar wanneer zij aangename plekjes zoeken om hun nesten te maken. Daarmee blijft uw huis of pand het hele jaar door spinvrij.