Kantoorschoonmaak

Bij Clean Fresh You zijn we al jaren gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Een opgeruimde en schone werkomgeving is bevorderlijk voor de productiviteit en motivatie van personeel. Misschien brengen mensen soms nog wel meer tijd door op kantoor dan ze thuis doen. Dan is een schone omgeving heel welkom.

Met veertig jaar ervaring is Clean Fresh You gespecialiseerd in schoonmaken van kantoren en werkplekken. Kunnen we voor u iets betekenen? We steken graag onze handen uit de mouwen. Met onze Westlandse mentaliteit krijgen we alles in een mum van tijd schoon.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Productief en gemotiveerd personeel in schone ruimten

  • Schoonmaakplan op maat, zoals u het wenst

  • Kantoorschoonmaak uitbreiden met andere diensten

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Niet schoonmaken maar schoon HOUDEN

Als de vakkundige schoonmakers van Clean Fresh You zijn langs geweest, is uw kantoor schoon. En als alles er fris en netjes uitziet, kost het minder moeite om het zo opgeruimd te houden. Niet alleen voor personeel is een schone werkomgeving prettig, ook bezoekers worden graag ontvangen in mooie, schone en frisse kantoorruimten. Met onze kantoorschoonmaak dragen wij hier graag een belangrijk steentje in bij.

Behalve kantoorruimten, maakt Clean Fresh You ook graag schoon op andere plekken, zoals bijvoorbeeld de wachtruimte bij een huisarts of tandarts, de klaslokalen van een school of de entree van een appartementencomplex.

 

Schoonmaakplan, samen met u

Elke klant heeft andere wensen en een ander budget. Daarom vinden wij het belangrijk om, samen met u, een schoonmaakplan op te stellen voor uw bedrijf of kantoor. En wat we afspreken, daar houden we ons aan. Dit schoonmaakplan kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. Clean Fresh You heeft verschillende disciplines in huis. Het plan kan bestaan uit alleen kantoorschoonmaak, maar kan ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging en tapijtreiniging. Bij ons aanbod kunt u zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

 

Overdag of ’s nachts het kantoor schoonmaken

Het tijdstip waarop we langskomen, kunt u zelf bepalen. Zo kunnen wij tijdens kantooruren komen schoonmaken, maar ook ’s avonds. Dat is helemaal hoe u en uw werknemers dit wensen. Beide hebben voor- en nadelen die we, tijdens het opstellen van het schoonmaakplan, kunnen toelichten.

 

Kantoorschoonmaak in Westland en omgeving

Inmiddels verzorgen wij de kantoorschoonmaak voor diverse bedrijven in Westland, maar ook daarbuiten. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf om uw kantoorruimten schoon te maken en schoon te houden. Wij brengen graag een offerte voor u uit, ook als uw bedrijf buiten regio Westland is gevestigd. Horen wij snel van u?