Tapijtreiniging

Het is verstandig om regelmatig tapijt te laten reinigen. Na verloop van tijd kan tapijt behoorlijk vies worden. Dit komt de uitstraling van uw huiskamer, slaapkamer of kantoor niet ten goede.

Bij Clean Fresh You zijn we gespecialiseerd in tapijtreiniging en komen we graag bij u langs voor een inspectie. We bepalen welke methode en producten we nodig hebben en starten met reinigen. Als we klaar zijn, zult u versteld staan van het resultaat. Uw tapijt of vloerkleed ziet er weer uit als nieuw!

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Tapijtreiniging bespaart uiteindelijk geld

  • Weer een schone, frisse woon- of werkomgeving

  • Reiniging van tapijt is ook belangrijk voor de gezondheid

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Tapijtreiniging ook beter voor gezondheid

Tapijt met lichte kleuren is erg besmettelijk, waardoor het er snel vies uitziet. Maar ook als uw tapijt (door de donkere kleur) niet vies toont, kan het toch een behoorlijke verzamelplek zijn voor schimmels, stof en andere bacteriën die niet bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Met bepaalde regelmaat de vloerbedekking professioneel laten reinigen, zorgt ervoor dat allergenen en bacteriën verwijderd worden vanuit de vezels en dat is beter voor de gezondheid van uw huisgenoten en collega’s.

 

Inspecteren, reinigen en het tapijt is als nieuw

Voordat we aan de slag gaan met reinigen, wordt uw tapijt eerst geïnspecteerd op kleurdoorloop, zwakke plekken en beschadigingen. Zo kunnen de ervaren schoonmakers van Clean Fresh You bepalen welke behandelmethode het best kan worden gebruikt. In de meeste gevallen gebruiken we een stoomreiniger of een shampoo. Het reinigen van uw tapijt is een duurzame keuze waarbij het materiaal langer meegaat.

 

Na reiniging uw tapijt extra beschermen

Als wij zijn langs geweest, is uw tapijt grondig gereinigd en ziet het er weer uit als nieuw. Dit resultaat wilt u natuurlijk graag behouden. Wanneer u dit wenst, kunnen we een protector aanbrengen. Dit is een beschermingslaag om tapijt beter te beschermen tegen vuil. Bovendien zorgt de protector ervoor dat materiaal makkelijker schoon te houden is met een speciale reiniger en een vochtige doek.

 

Tapijtreiniging voor regio Westland en omgeving

Als specialisten in o.a. tapijtreiniging, zijn de schoonmakers van Clean Fresh You veelvuldig te zien in regio Westland. De wagens met daarop het opvallende logo worden dan ook regelmatig gespot. Echter, ook buiten regio Westland kunt u een beroep doen op onze diensten. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Dus, overweegt u uw tapijt of vloerbedekking te laten reinigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave of offerte op maat. Wij helpen u graag!