Stenen vloeren schoonmaken

Bij Clean Fresh You zijn we gespecialiseerd in schoonmaken. Zo krijgen we ook uw stenen vloer weer helemaal als nieuw. Plavuizen zijn vaak populair doordat ze weinig onderhoud nodig hebben. Met een sopje en een dweil komt u al een heel eind. Maar ook een tegelvloer wordt na verloop van tijd vuil. Daarbij zijn ophopingen van vuil vaak goede broedplaatsen voor schimmels en bacteriën.

Als onze specialisten zijn langs geweest om uw stenen vloer te reinigen, heeft u weer een blinkende vloer met mooie, schone voegen. Desgewenst kunnen we uw vloer ook polijsten en eventueel behandelen met een impregneermiddel.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

  • Geen broedplaatsen voor schimmels en bacteriën

  • Nieuwe, milieubewuste technieken met resultaat

  • Professioneel en vriendelijk personeel

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Vakkundig reinigen van stenen vloer

Een stenen vloer is makkelijk in onderhoud. Na stofzuigen en dweilen oogt de vloer vaak schoon. Maar naast vuil en vocht, stapelen ook restanten van schoonmaakmiddelen zich op. Schimmels en bacteriën vinden deze vochtige plekken heerlijk en daarmee is uw vloer niet zo schoon als hij misschien lijkt. Daarom adviseren wij met bepaalde regelmaat uw stenen vloer vakkundig en grondig te laten reinigen. Zéker wanneer de vloer intensief wordt gebruikt, denk bijvoorbeeld aan bedrijfsruimten en showrooms. De specialisten van Clean Fresh You staan graag voor u klaar.

 

Wij reinigen ook natuursteen

Wanneer u gekozen heeft voor een vloer van natuursteen, dan is dit een bewuste keuze geweest. Dit is een vloer die een leven lang meegaat en het zou zonde zijn als de geliefde natuurlijke uitstraling verloren gaat door een verkeerde manier van schoonmaken. Een verkeerd schoonmaakmiddel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een vetlaag op blijft liggen. Bij Clean Fresh You weten wij gelukkig precies welke verhoudingen en welk schoonmaakmiddel per soort natuursteen nodig is om de vloer te reinigen én om de gewenste uitstraling te behouden. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten!

 

Milieubewust

Bij Clean Fresh You vinden wij het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Onze reinigingsmethodes zijn daarom altijd milieubewust. We gebruiken geen agressieve chemicaliën. Wel gebruiken wij altijd bewezen milieuvriendelijke producten en technieken waarmee wij u het beste resultaat kunnen bieden. Zo bent u verzekerd van een uiterst schone vloer zonder risico op beschadigingen.