Ons aanbod aan REINIGINGSdiensten

reinigingsbedrijf CLEAN. FRESH. YOU.

Reinigen en schoonmaken niet uw grootste hobby’s? Wel van de medewerkers van Clean. Fresh. You.! Daarom nemen wij als schoonmaakbedrijf graag het hele proces van reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Geen schoonmaakklus is ons te gek. Bij Clean. Fresh. You. maken we schoon volgens de hoogste normen.

Met ruim veertig jaar ervaring kunnen wij elke klus aan. Schoonmaken met Westlandse mentaliteit, handen uit de mouwen en gaan. Dát is Clean. Fresh. You. Niet voor niets zijn veel bedrijven en particulieren al jarenlang tevreden, vaste klanten.

Voordelen:

  • Enthousiaste, ervaren schoonmakers die met u meedenken

  • Met ruim veertig jaar ervaring is geen reinigingsklus te gek

  • Vrijblijvende offerte-aanvraag, via de website, telefonisch of via WhatsApp

Gevelreiniging

Droogijsreinigen

Betonreiniging

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Volledig vrijblijvend

  • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Breed aanbod schoonmaakdiensten

Met ons brede aanbod aan schoonmaakdiensten staan we graag voor u klaar. Denk daarbij aan o.a. gevels reinigen, gevels impregneren, bedrijfshallen reinigen, betonvloeren afspuiten, glasbewassing, tapijtreiniging, kantoren schoonmaken, machines droogijsstralen, gevelplaten afspuiten, spinnesten verwijderen en nog heel veel meer.

Onze enthousiaste schoonmakers doen het graag voor u. Zo houdt u tijd over voor dingen die u leuker vindt. Staat de gewenste schoonmaakdienst niet op deze website vermeld? De kans is groot dat wij u tóch van dienst kunnen zijn. Schroom niet om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken. We helpen u met veel plezier verder.