Roet verwijderen met droogijsstralen

Alsof een brand nog niet erg genoeg is, laat het ook nog eens een zeer hardnekkige roetaanslag en een onaangename geur achter. Het verwijderen van roet vraagt daarom om een professionele aanpak waarbij met de nodige zorg rekening wordt gehouden met de directe omgeving. Meer (water)schade is het laatste waarop u zit te wachten en hoe sneller u de draad weer kunt oppakken hoe beter! Met de mogelijkheden van droogijsstralen biedt Clean. Fresh. You. de ideale oplossing voor het verwijderen van roet op o.a. stenen muren, plafonds, metalen, houtwerk, ramen en ook meubilair.

Heeft u roetschade thuis of op kantoor en wilt u dit laten verwijderen? Laat dan gerust een bericht voor ons achter met vragen of vraag hieronder direct een offerte aan. Wij vertellen u graag hoe wij u met droogijsreiniging van dienst kunnen zijn en hoe wij met de revolutionaire techniek van droogijsstralen effectief de strijd aangaan tegen roet.

Vraag meteen een offerte aan!

Voordelen:

 • Snel en zeer effectief

 • Geen restafval

 • Niet schadelijk voor elektronica & mechanica

 • De roetgeur wordt bestreden

 • Milieuvriendelijk (geen chemicaliën)

 • Reiniging tot in de kleinste kieren

 • Zacht voor alle soorten materiaal

 • Ook meubilair is te behandelen

Wilt u weten hoe CLEAN. FRESH. YOU. droogijsstralen inzet om o.a. roet te verwijderen?
Bekijk dan het filmpje hieronder en krijg een impressie van droogijsreiniging:

 

 

 

 • Binnen 24 uur een offerte

 • Volledig vrijblijvend

 • Duidelijk overzicht van de mogelijkheden

 

 

Ja, ik wil een offerte

Hoe wordt het roet verwijderd?

Op onze pagina over het droogijsstralen zelf, gaan wij wat dieper in op de techniek hierachter. Kort samengevat komt het erop neer dat het droogijs verdampt zodra het de oppervlakte aanraakt van de te reinigingen ondergrond. Hierdoor blijft er geen water achter en kan het dus ook geen schade opleveren aan bijvoorbeeld elektronica. Het is een zeer veilige en droge manier van reinigen.

Doordat er bij het reinigen opeens een groot temperatuurverschil ontstaat (van omgevingstemperatuur naar de temperatuur van het droogijs rond de -80 ℃) ontstaan er microscopische scheurtjes in de roetaanslag waardoor deze loskomt van de oppervlakte. Door de impact van het ‘stralen’ wordt het roet er zo afgeslagen, zonder de ondergrond te beschadigen, en valt het op de grond. Het roet hecht niet meer en kan vervolgens eenvoudig worden opgeveegd.

Het verwijderen van roet gebeurt zonder dat er chemicaliën aan te pas hoeven komen. Dus zeer effectief, milieuvriendelijk en ook nog eens snel gerealiseerd!

 

Ook de roetgeur wordt aangepakt!

Bijkomend voordeel van het droogijsstralen, is dat niet alleen de roetaanslag wordt bestreden, maar ook de geur die dit (en de rookontwikkeling) met zich meebrengt. Dit komt door de zeer lage temperatuur die bij deze methode wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld maar aan het bestrijden van stinkende schoenen door ze in de vriezer te leggen. Hierdoor worden de bacteriën gedood die deze geuren veroorzaken.

Droogijsstralen heeft ook dit effect bij het bestrijden van de roetgeur. In de ruimte waarin het roet wordt bestreden, kan de geur direct tot ongeveer 80% afnemen. Zit de geur bijvoorbeeld ook in stoffen meubels, zoals een bank of een fauteuil, die in dezelfde ruimte aanwezig zijn? Dan is het voor ons een kleine moeite om ook deze meubels te droogijsstralen. U zult direct het verschil merken!

 

Meer informatie over het verwijderen van roet met droogijsreiniging?

Heeft u vragen of wilt u gewoon wat algemene informatie over het verwijderen van roetaanslag en -geuren met deze revolutionaire reinigingsmethode? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0174 - 417 690. Voor een complete kostenindicatie, kunt u ook direct een offerte aanvragen.